Prima pagină » Alege-ți scrub-ul potrivit în 5 pași
Lifestyle Stiri

Alege-ți scrub-ul potrivit în 5 pași

E timpul să întâmpini noi scrub-uri în garderoba ta medicală!

Scrub-urile pe care le porți au un impact mai mare decât crezi asupra muncii tale din fiecare zi și chiar există o corelație între îmbrăcămintea pe care o porți în timpul job-ului și cât de productiv ești.

Hainele, inclusiv scrub-urile, pot crește sau scade încrederea în propria imagine, dar și cum te percep ceilalți colegi și pacienții.
Dacă îți place ceea ce porți, te simți mai bine cu tine, cu ceea ce faci și vine cu good vibes în mediul de lucru, care știm cu toții cât poate fi de stresant.

Află ușor, în 5 pași, cum îți poți alege scrub-ul potrivit Femina Medical:

1. Cunoaște-ți opțiunile

Ai de ales dintre atât de multe modele și culori, încât trebuie să cunoști ceea ce îți vine bine în funcție de trăsături, îmbinat cu ceea ce îți place.

Croiul și stilul
Cu guler în V sau rotund, stretch sau poplin? Care este cel mai confortabil pentru tine?
Uniformele Femina Medical pot fi cu sau fără buzunare, cu sau fără capse, cu sau fără fermoare.
Cât timp ești la muncă, printre pauze, observă ce ți-ai dori de la scrub-ul tău și ce accesorii ți-ai dori să aibă.

Culoarea
Îți place să porți colorat și îți înveselește ziua! Noi îți punem la dispoziție peste 20 de culori dintre care să alegi, una pentru fiecare zi la job. Tu alegi dacă vrei să îți pună în evidență ochii. 😊
Adaugă mai mult fun și poartă imprimeuri unice sau personalizează-ți uniforma cu numele tău, al cabinetului sau chiar funcția!
Dacă îți dorești un look mai elegant, uniformele în culori simple te pot ajuta, fără să îți faci griji cât de repede se vor murdări.

2. Alege uniforma potrivită ție

Te avantajează un anumit tip de croi. Acel croi în care flatezi și simți că poți cuceri lumea. Iar Femina Medical îți oferă scrub-ul potrivit ție. Fie că ești atletic și vrei să evidențiezi talia printr-o uniformă cambrată, fie că îți dorești o uniformă lejeră. Adaugi o pereche de pantaloni cu manșetă sau drepți și ai scrub-ul perfect.

3. Poartă-ți personalitatea

Uniforma ta medicală este și o reflexie a personalității tale. Accesorizeaz-o cu bijuteriile pe care le poți purta în mod obișnuit la job și complimenteaz-o cu o eșarfă sau chiar o broșă subtilă.
Nu ai uitat de imprimeuri dacă vrei să epatezi fără prea multe accesorii, da?

4. Îngrijește-o cu delicatețe

Poate fi un lucru evident, pe care îl știi deja, dar când ești de gardă și turele par că nu se mai termină, poți trece cu vederea lucrurile pe care le știi foarte bine.
Asigură-te că ai cu tine mereu un scrub în plus, just in case și știi deja că temperatura ideală de spălare este de 40ºC pentru a întreține intensitatea culorilor în timp, dar și calitatea materialului. 😉

5. Le-ai purta și în public?

Să porți uniforma medicală în public poate veni cu un anumit statut și respect din partea comunității, însă atunci când îți alegi scrub-ul poți răspunde la întrebare ”L-aș purta și în public?” înainte de a-l cumpăra.
Dacă totuși vrei să acționezi și să ieși direct de la job îmbrăcat, schimbă-te pentru a avea grijă să nu porți bacteriile în mediul în care urmează să te afli.

Bifează majoritatea pașilor și construiește-ți o garderobă variată, care te avantajează și de care te poți bucura în timp!

Te așteptăm pe https://feminamedical.ro/ sau în magazinul nostru fizic de pe  Lascăr Catargiu nr. 16, ap. 6. Poti comanda si telefonic la numarul – 0722202222

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]