Prima pagină » Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni
Stiri

Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni

A început montarea predalelor la inelul central al pasajului și continuă această operațiune și la rampa de acces dinspre București, dar și la rampa de coborâre/urcare spre și dinspre comuna Berceni.

Irinel Ionel Scrioșteanu- secretar de stat în Ministerul Transorturilor a inspectat șantierul și precizează că montarea predalelor se realizează atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

*A început montajul parapetelor de tip New Jersey pe zona de delimitare a Centurii București de zona pilelor pasajului, spre Popeşti-Leordeni.

*Se lucrează la așternerea balastului pe rampa de coborâre/urcare spre și dinspre comuna Berceni, pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni, pe rampa de coborâre spre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Jilava.

*Se lucrează la turnarea grinzilor de trotuar pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Jilava.

*Se lucrează la turnarea binderului pe zona de lărgire la 4 benzi a Centurii București spre Jilava.

*Se execută lucrări de stabilizare în situ și fundație de balast pe DJ 401, comuna Berceni.

*Continuă montarea lisei prefabricate pe toate zonele pasajului.

*Continuă executarea umpluturilor armate la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București, care este finalizată în proporție de 80%.

*Continuă executarea lucrărilor de drum pe zona comunei Berceni și pe partea dinspre București.

 *Continuă executarea lucrărilor de iluminat public pe toată zona pasajului.

 *Continuă realizarea canalizării pluviale, necesară preluării apei din zona pasajului.

„Chiar dacă furnizorii de materiale prefabricate au întârziat livrarea acestora în șantier, ducându-l într-o zonă critică din punct de vedere al termenului de finalizare, facem toate eforturile, împreună cu antreprenorul, ca darea în trafic a pasajului să nu depăşească luna decembrie a acestui an”.

Articolul Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]