Prima pagină » 5 Lucruri pe care nu le stiai despre epilarea cu laser
Lifestyle Sanatate

5 Lucruri pe care nu le stiai despre epilarea cu laser


 

Tehnologia laser este folosita cu succes in medicina de mai bine de 50 de ani, ceea ce este o dovada a eficacitatii si sigurantei sale. Un tip de tratament cu laser care este folosit de mai bine de 20 de ani in Romania este cel de indepartare a parului – si se pare ca aceasta procedura castiga tot mai multa popularitate.

La G. Beauty Salon, unul dintre cele mai bune saloane de epilare definitiva cu laser Brasov, poti avea parte de aceasta procedura in deplina siguranta.

Iata, in randurile ce urmeaza, 5 lucruri pe care putini le stiu despre tratamentul de indepartare a parului cu laser:

1. Este mai putin costisitor decat ai putea crede.

Un mit frecvent auzit despre acest tratament este ca necesita o cheltuiala considerabila. Cand au devenit disponibile comercial, tratamentele cu laser erau, intr-adevar, scumpe. Insa in ziua de azi preturile acestora au devenit destul de accesibile. Cu toate acestea, dimensiunea zonei de eliminare a parului nedorit va afecta in continuare pretul. Cu cat zona vizata este mai mare, cu atat pretul procedurii este mai ridicat.

2. Nu este neaparat dureros, dar…

Disconfortul simtit in timpul procedurii depinde de mai multi factori:

 • toleranta la durere;
 • zona de tratament;
 • cantitatea de par ce trebuie indepartata;
 • grosimea parului.

Ia in considerare acest lucru: procedurile de epilare cu laser implica vizarea foliculilor de par si distrugerea acestora. Asadar, desi nu sunt dureroase, pot crea un anume disconfort. Majoritatea pacientilor care s-au supus acestui tratament au raportat ca senzatia creata de laser este similara cu cea creata de intepaturile mici de ac.

Daca exista prea mult disconfort, intensitatea laserului poate fi redusa la un nivel mai tolerabil. De asemenea, se poate administra anestezie locala cu un agent topic de amortire pentru a asigura cel mai confortabil tratament posibil.

3. Procedura este rapida.

Pentru o zona mica de tratament, cum ar fi axilele, o singura sesiune dureaza in jur de 10 minute. O zona si mai mica va dura mai putin – de exemplu, buza superioara poate dura 2-3 minute.

Pentru zone mai mari, cum ar fi picioarele, tratamentul va dura intre 30 si 60 de minute. Una peste alta, o singura sesiune ar putea trata mai multe zone de dimensiuni diferite, fara a-ti incarca programul.

De stiut ca in fiecare sedinta se elimina 10-20% din foliculii vizati, asa ca un plan general de tratament care sa ofere rezultatele cele mai bune ar trebui sa se intinda pe o durata de 4-6 luni (sunt necesare mai multe sedinte efectuate la interval de cateva saptamani).

4. Epilarea cu laser nu este la fel de eficienta pentru toata lumea.

Pentru unii pacienti, este mai dificil pentru laser sa detecteze foliculii de par, ceea ce limiteaza eficacitatea. In general, pacientii cu piele deschisa si cu par inchis la culoare au parte de cele mai bune rezultate.

Cei cu par si piele asemanatoare ca nuanta (de exemplu, piele deschisa si par blond sau alb) au de obicei rezultate mai putin bune. Laserul va viza pigmentul din piele in loc de par, deoarece nu exista suficient contrast intre ele.

5. Inainte de tratamentul cu laser, este indicat sa te razi (dar nu sa te epilezi cu ceara sau cu aparatul epilator).

Inaintea zilei tratamentului, pacientii ar trebui sa se rada in zona in care vor avea parte de epilarea cu laser. Acest lucru va creste sansele de a obtine rezultate mai rapide si mai consistente.

Cu toate acestea, epilarea cu ceara sau cu aparatul epilator este interzisa. In caz contrar, tratamentul de epilare cu laser va trebui amanat.

 

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]